Tillsammans med systerbolaget InnoBo byggstartar vi nu Brf Gläntan i Köping

Totalt är det 21 radhus som byggs i naturnära läge i Köping och radhusen kommer att vara på både ett och två plan. Bostadsrätterna varierar från tre till fem rum och kök, och blir mellan 72 och 110 kvadratmeter stora.

Vårt systerbolag InnoBo har ritat radhusen och tillsammans med Köping kommun varit med och påverkat detaljplanen.

Planeringen för InnoBo började redan hösten 2018 och nu anländer Byggnor till Skogsleden i Köping för att under cirka ett års tid bygga det som blir Brf Gläntan.

– Nu har vi nått upp i 20 bokningsavtal vilket betyder att vi är redo att påbörja byggnationen. Det känns väldigt kul och det kommer att bli fina bostadsrätter för de som flyttar in, säger Anna Jansson, VD på InnoBo.

FLER NYHETER