Byggnor Närke AB söker projektledare

Byggnor Närke AB växer och behöver förstärka organisationen med en projektledare!

Vi på Byggnor har sedan starten 2011 bedrivit byggverksamhet i Mellansverige med fokus på långsiktiga kundrelationer. Vi tillsammans med våra samarbetspartners levererar en trygg och kvalitetssäkrad produkt som är en säker investering i framtiden.

Vi är idag ca 60 engagerade, yrkeskunniga och handlingskraftiga medarbetare som varje dag går till jobbet för att genom gott samarbete skapa och driva lönsamma byggprojekt som håller ihop genom hela processen och når de uppsatta projektmålen.

 

Om tjänsten

Din roll som projektledare på Byggnor är omväxlande där det gäller att ha förmågan att ha många bollar i luften, du kommer att ha kundkontakt med både befintliga samt nya kunder och du har det övergripande ansvaret för projektet.

I rollen som projektledare ingår arbetsuppgifter som kalkylering, planering, inköp, projektekonomi, arbetsmiljö, med visst personalansvar mm.

 

Din profil

Vi söker dig med rätta drivet, är kommunikativ, arbetar systematiskt och har en god analytisk förmåga. Du har erfarenhet från projektledning med ekonomiskt- och tekniskt ansvar, är mycket kunnig i Officepaket och har en byggingenjörsutbildning eller motsvarande.

 

Vi erbjuder dig en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att påverka både din egen vardag och Byggnor. Du blir en del av ett av ett starkt växande företag med framåtanda, där fokus alltid är att leverera en slutprodukt med kvalitét.

 

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Jansson på telefon 070-208 61 20 eller maila anna.jansson@byggnor.se.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2023-02-15, urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan skickas till anna.jansson@byggnor.se

Varaktighet, arbetstid 100 %.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas på alla tjänster på Byggnor Närke AB.

FLER NYHETER