Vi söker arbetsledare till Byggnor!

Byggnor Närke AB behöver förstärka organisationen med en arbetsledare!

Vi på Byggnor har sedan starten 2011 bedrivit kvalitativ byggverksamhet i Mellansverige, med fokus på långsiktiga kundrelationer. Där vi tillsammans med samarbetspartners levererar en trygg och kvalitetssäkrad produkt som är en säker investering i framtiden.

Vi är idag 60 engagerade, yrkeskunniga och handlingskraftiga medarbetare som varje dag går till jobbet för att genom gott samarbete skapa och driva lönsamma byggprojekt som håller ihop genom hela processen och når de uppsatta projektmålen. Trivsel och arbetsglädje är viktigt för oss och gemensamma aktiviteter sker flera gånger om året för att stärka VI känslan!

 

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare sköter du den dagliga driften på dina projekt där det gäller att ha förmågan att ha många bollar i luften. Du leder och fördelar arbetet för både dig och dina kollegor, du säkerställer att ni tillsammans arbetar efter ställda mål ur ett kvalitetsmässigt och arbetsmiljömässigt perspektiv.

I dina projekt har du ett tätt samarbete med projektledare. Denna tjänst innebär att du kan ha flera projekt i gång samtidigt och kräver att du kan samordna arbetsuppgifterna till respektive projekt.

 

Vem är du?

Vi söker dig med rätta drivet, är kommunikativ, arbetar systematiskt och har en god analytisk förmåga. Vidare har du en öppen och prestigelös inställning. Du är inte rädd för att lära dig nya saker och trivs att arbeta i team. Du kan också ta in och vara lyhörd för synpunkter som dyker upp. Som person är du ordningsam, strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du har ett stort intresse för att säkerställa att regler och rutiner efterlevs.

Vi söker dig som har en byggteknisk examen eller motsvarande erfarenhet, alternativt du som är nyexaminerad. Vi ser även att du har goda datakunskaper i Office-programmen.

 

Vi erbjuder dig en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du har möjlighet att påverka både din egen vardag och Byggnor. Du blir en del av ett starkt växande företag med framåtanda, där fokus alltid är att leverera en slutprodukt med kvalitét.

 

Kontakt och information

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Anna Jansson, VD på Byggnor, på telefon 070-208-61 20.

Ansökan skickas till: anna.jansson@byggnor.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april.

FLER NYHETER