Stadsbyggnadshus 1 står redo för sina hyresgäster

Ny fasad, nytt innehåll och nytt namn. Nu har Örebroportens Stadsbyggnadshus 1 genomgått en totalrenovering och ”Åbylunden” står redo för sina hyresgäster.

Det är fortfarande 100 meter långt och 20 meter brett men i övrigt är inte mycket sig likt. Åbylunden är numera ett modernt kontor med öppna ytor. Nya installationer, nytt tak, nya väggar, ny rumsindelning och nya ytskikt som mattor och målning.

Den nya glasfasaden har integrerade solceller och byggnaden klassas med miljöcertifieringen guld.

Vi på Byggnor är stolta och glada att Elprofilen som tog över ansvaret för mångmiljonbygget valde oss som en av flera samarbetspartners för att slutföra renoveringen. Alexander Englund och Linus Pellgaard är här på plats för att putsa till det sista som återstår innan 650 hyresgäster kan återvända.

FLER NYHETER